Allekontorfellesskap.no - Den enkle veien til ditt nye kontor

Få svar på spørsmålene dine om kontorhoteller og kontorfellesskap

På denne siden kan du få svar på de vanligste spørsmålene om kontorhoteller og kontorfellesskap. Hvis ikke du finner svar på spørsmålene dine, kan du kontakte oss pr. e-post eller telefon, så hjelper vi deg gjerne.

  Hva er Allekontorfellesskap.no?

  Allekontorfellesskap.no (etablert i 2005) er en tjeneste som tilbys av MatchOffice, som er førende spesialist i Norge innenfor betjente kontorer. Vi samarbeider med alle de største og førende tilbyderne av kontorhoteller, kontorfellesskap og betjente kontorer i Norge. Vi tilbyr objektiv og lett sammenlignbar informasjon til firmaer som søker etter kontorplass.

  Hva kan Allekontorfellesskap.no tilby meg?

  Allekontorfellesskap.no og MatchOffice assisterte i 2011 over 1800 firmaer med å finne et kontor som passet til akkurat deres aktuelle behov. Vår svært brukervennlige database tilbyr kundene våre et kjempestort utvalg av kontorhotell og kontorfellesskap i Norge og over hele verden. Vi legger vekt på å opptre samt arbeide objektivt i forhold til de betjente kontorene som vi formidler. Basert på vår objektive info er det opp til kunden vår å treffe sine egne valg og beslutninger. Her har du som kunde hos Allekontorfellesskap.no svært gode sjanser for å finne veien til det kontoret som passer best til akkurat dine aktuelle ønsker og behov.

  Hva slags kontorer kan jeg finne på Allekontorfellesskap.no?

  Allekontorfellesskap.no og MatchOffice assisterte i 2011 over 1800 firmaer med å finne et kontor som passet til akkurat deres aktuelle behov. Vår svært brukervennlige database tilbyr kundene våre et kjempestort utvalg av kontorhotell og kontorfellesskap i Norge og over hele verden. Vi legger vekt på å opptre samt arbeide objektivt i forhold til de betjente kontorene som vi formidler. Basert på vår objektive info er det opp til kunden vår å treffe sine egne valg og beslutninger. Her har du som kunde hos Allekontorfellesskap.no svært gode sjanser for å finne veien til det kontoret som passer best til akkurat dine aktuelle ønsker og behov.

  Hvem eier kontorhotellene på Allekontorfellesskap.no?

  Allekontorfellesskap.no samarbeider med de største og førende tilbyderne av kontorhotell, kontorfellesskap og betjente kontorer i Norge. Derfor kan du enkelt og raskt finne og rekvirere tilbud fra forskjellige tilbydere via én enkelt forespørsel.

  Hvordan kan jeg se prisen på kontorhotellet jeg er interessert i?

  Allekontorfellesskap.no viser ikke priser online. De opplysningene får du når du bestiller informasjon og kommer i kontakt med kontorhotellet.

  Jeg foretrekker å snakke med noen i telefonen omkring et aktuelt kontor. Hvem skal jeg kontakte?

  Du kan gjerne ringe til oss i Allekontorfellesskap.no på tlf. 22 99 62 05. Vennligst bemerk at selv om du ringer til oss for å bestille info om ett eller flere kontorhoteller, trenger vi kontaktopplysningene dine for å kunne etablere kontakten til tilbyderen.

  Hvordan kan jeg få lov til å se kontorhotellet jeg er interessert i?

  Når du har rekvireret info på et aktuelt kontorhotel på vores hjemmeside Kontorfællesskaber.dk, kontakter du kontorhotellets udlejer direkte og aftaler tid for dit besøg. Du må også gerne skrive i kommentarfeltet på din bestilling, at du ønsker at besøge lejemålet. Allekontorfellesskap.no vil da kommunisere ditt ønske videre til kontorhotellet.

  Jeg har bestilt kontaktinfo på et kontorhotell hos dere, men jeg har ikke fått respons.

  Sjekk postboksen med “Søppelpost”. Kanskje har e-posten vår utilsiktet havnet der. Hvis ikke, kan du gjerne kontakte oss med en gang på Allekontorfellesskap.no på tlf. 22 99 62 05.

  Jeg har fått en e-post, men den gir dessverre ikke svar på spørsmålene mine. Hva skal jeg gjøre?

  Hvis du har et spørsmål om et aktuelt kontorhotell, vil du få svar direkte fra tilbyderen av kontorhotellet. De fleste tilbyderne våre vil raskt kontakte deg og besvare forespørselen din. Hvis kontakten uteblir, kan du gjerne selv ta kontakt via kontaktopplysningene som du finner i e-posten vår.

  Hvem kontakter jeg hvis jeg har ytterligere spørsmål omkring et konkret kontorhotell?

  Allekontorfellesskap.no er ikke involvert i leieprosessen omkring kontorene du kikker på. Men du kan enkelt bestille info via hjemmesiden vår og deretter kontakte det konkrete kontorhotellet direkte og stille alle dine relevante spørsmål.

  Hva er et kontorhotell eller kontorfellesskap?

  Et kontorhotell/kontorfellesskap tilbyr komplette løsninger innenfor kontorleie for enkeltpersoner og firmaer på svært fleksible leievilkår. Kontorlokalene er fullt møblerte og har tilgang til en lang rekke felles fasiliteter samt til et erfarent og ytterst serviceminded administrativt personale. De mange fordelene gjør at betjente kontorer i dag tilhører det raskest voksende markedet i den europeiske eiendomsbransjen. Kostnadene til det betjente næringslokalet inkluderer samtlige utgifter til kontorhold og ikke bare husleien.

  Hva er inkludert i husleien min?

  I fullt betjente kontorlokaler betaler du vanligvis en fast månedlig leiepris pr. arbeidsplass. Prisen inkluderer husleie, skatter og ytelser som møblering, lys, varme, aircondition, bredbånd, vedlikehold, resepsjonstjenester, rengjøring, sikkerhetsforanstaltninger, diverse forsikringer, tilgang til kjøkken og toalettfasiliteter. Andre ytelser som bruk av møtelokaler, konferanserom, kopimaskiner, skrivere m.m. er også ofte medregnet. Hvis ikke, avregner du separat for disse tjenestene etter forbruk. Husleien din avhenger i bunn og grunn av kontorstørrelsen, lengden på leiekontrakten samt omfanget av medregnede ytelser.

  Hvorfor velge kontorhotell framfor tradisjonelt kontorlokale?

  En kontorplass på et kontorhotell gir deg størst mulig fleksibilitet og sparer deg for ubehagelige ekstrautgifter. Du unngår å binde deg til et lengre kontraktforløp enn du kan overskue. Dessuten kan du med svært kort varsel skifte til større eller mindre kontorer alt etter behov. Den maksimale fleksibiliteten kan ikke unngå å gi deg markante besparelser på lang sikt. I et kontorhotell sparer du som regel 15-35 prosent sammenlignet med et tradisjonelt kontorlokale på samme størrelse.

  Hvilke fordeler har jeg i et kontorhotell som nystartet firma?

  De første månedene er kritiske for enhver nyoppstartet bedrift. Med et kontor i et kontorhotell unngår du alle de mange praktiske problemene som ofte er forbundet med å flytte inn i et nytt kontorlokale. Takket være tjenestene som et kontorhotell tilbyr, får du fra første dag ro til å holde 100 prosent fokus på det nye firmaet ditt, og i takt med at firmaet ditt vokser, kan du enkelt og ukomplisert utvide med eller skifte til større lokaler i samme kontorhotell.

  Hvilke fordeler har jeg i et kontorhotell som etablert firma?

  En rekke veletablerte firmaer velger i dag å la seg betjene i et kontorhotell på grunn av de mange bekvemme fasilitetene og tjenestene samt ikke minst de konkurransedyktige prisene.

  På hvilke betingelser bruker jeg Allekontorfellesskap.no?

  Du står fritt til å bruke våres gratis onlinetjeneste på Allekontorfellesskap.no. Vår eneste betingelse er at du gir oss beskjed når du inngår leieavtale om et kontor som leieportalen vår har formidlet til deg. Dessuten gir du oss tillatelse til å sende info om kontorhotellene/-fellesskapene til deg. Vi sender forespørselen din videre til de aktuelle kontorhotellene, som deretter vil kontakte deg. Vi overholder Registerlovens bestemmelser og gir under ingen omstendigheter opplysningene dine videre til andre parter enn de nevnte.

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

Så lett blir du utleier:

Registrer kontorlokalene dine

Bli opprettet som utleier

Opprett annonse

Motta potensielle leiere

Finn kontor nå:
Eller

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© MatchOffice  •  C.J. Hambros Plass 2C  •  116 Oslo  •  (+47) 22 99 62 05  •  info@matchoffice.com