Allekontorfellesskap.no - Den enkle veien til ditt nye kontor

Kontorhotell og kontorfellesskap i Stavanger

Stavanger, med litt over 200 000 innbyggere er Norges fjerde største by og ligger i mellom Norges sør-og vestkyst. Listen nedenfor gir deg overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Stavanger. Ved å velge et kontorhotell i Stavanger får du muligheten til å arbeide i et sentralt og fleksibelt arbeidsmiljø. Bestil informasjon om de enkelte kontorlokalene direkte fra listen ved å klikke på "Få informasjon og priser".

Läs mer

Klikk her hvis du på utkikk etter et kontorhotell eller et kontorlokale i Stavanger så hjelper MatchOffice deg rask og enkelt.

I Stavanger by finner man en god blanding av gammel og ny kultur samt en nærhet til imponerende natur slik som flotte fjell, øyer, sjø og strender. Stavanger lufthavn i Sola ligger kun 30 minutter unna, med mange avganger både innlands og utlands, og flybussen kjører kontinuerlig. I tillegg har byen gode båt, vei og togforbindelser som gir gode reisefordeler for bedrifter i byen.

Stäng

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

Virtuelt kontor:

Les mere om virtuelt kontor

Finn kontor nå:
Eller

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© MatchOffice  •  C.J. Hambros Plass 2C  •  116 Oslo  •  (+47) 22 99 62 05  •  info@matchoffice.com