Allekontorfellesskap.no - Den enkle veien til ditt nye kontor

Kontorhotell og kontorfellesskap i Oslo

Er du på utkikk etter et kontorlokale eller et kontorhotell i Oslo, kan Allekontorfellesskap.no hjelpe deg med dette. Listen nedenfor gir deg overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Oslo. Gjennom å velge et kontorhotell i Oslo får du mulighet til å arbeide sentralt i vakre og åpne miljøer. Spesifiser søket eller bestil informasjon om de enkelte kontorlokalene direkte fra listen ved å klikke på "Få informasjon og priser". 

Läs mer

Oslo er en by som er i stadig utvikling og områdene ved havnen både har gjennomgått og fortsatt gjennomgår store fornyelser av både veinett, bygg og byområder for å bedre kunne utnytte møtet mellom fjord og by. I Oslo etablerer bedrifter seg i alle hjørner av byen hvor man kan finne kontorhoteller/kontorfelleskap og kontorlokaler passende til enhver bedrifts ønsker. På kontorhotellene vi tilbyr, kan man finne fasiliteter slik som business lounger, møterom, møblerte kontorlokaler og andre kontor fasiliteter.

Klikk her hvis du på utkikk etter et kontorhotell eller et kontorlokale i Oslo så hjelper MatchOffice deg rask og enkelt.

Oslo er et senter for handel, politikk og kultur og har nær tilgang til sjøfart, flyplasser, samt gode tog og veiforbindelser i alle retninger, noe som gir næringsdrivende veldig gode forbindelser både nord og sydover. Byen domineres av bedrifter i den private sektoren innenfor administrasjon, logistikk, handel, markedsføring og finansielle tjenester. 

Stäng

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

Virtuelt kontor:

Les mere om virtuelt kontor

Finn kontor nå:
Eller

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© MatchOffice  •  C.J. Hambros Plass 2C  •  116 Oslo  •  (+47) 22 99 62 05  •  info@matchoffice.com