Kontor: 14820
Størrelse: 10 til 250 m²
Møterom: 4 til 12 personer

Torp Panorama Business Center er et kontorkompleks bestående av to bygg (HV21 og HV21B) med optimale arbeidsforhold. Kontorene har utsikt til både havet og flystasjonen, og de moderne byggene legger til rette for et effektivt og sosialt arbeidsmiljø. Torp Panorama har store vinduer rundt hele bygget som gir et luftig miljø og mye sollys. Fra kontorene og balkongene kan leietagerne la seg inspirere av utsikten over den vakre Vestfoldkysten, flyene som tar av eller aktiviteten i flyplassens kontrolltårn.
Torp Panorama er et fleksibelt kontorhotell sentralt i Vestfold. Her får du ditt eget kontor til en fornuftig pris, og med en fleksibel leieavtale. Tidligere måtte du som gründer/frilanser/selvstendig næringsdrivende jobbe hjemmefra eller være kontornomade på kaféer, i hotell-lobbyer etc. I vårt kontorhotell slipper du dette.
Jobb heller i et stimulerende miljø som kan gi deg økt arbeidsglede, kreativitet og fokus. I vårt kontorhotell kan du oppnå bedre kvalitet på arbeidet ditt, og at du blir bedre i stand til å jobbe effektivt og ferdigstille oppgaver i tide

Få informasjon og priser

Klikk på "Få informasjon og priser", og få tilsendt
mer informasjon om dette kontorhotellet.

Fasiliteter og tjenester

Alarmsystem IT-support Videokonferanse
Catering Kantine Virtuelt kontor
Cell offices Lager/Oppbevaringsrom WIFI
Coworking Møterom Åpent 24/7
Firmaskilt Parkering
High Speed Internett Tekjøkken/kafé område

Beliggenhet

Torp/Sandefjord er et knutepunkt for både Vestfold og Østlandet. Buss- og togforbindelse til Oslo ligger like ved, og motorveien er kun tre minutter unna. Med Sandefjord Lufthavn i umiddelbar nærhet(3 min gangavstand), er det også kort vei til resten av landet og Europa.

Kontorhotel i nærheten:

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com