Kontorhotell og kontorfellesskap i Stavanger

Stavanger, med litt over 200 000 innbyggere er Norges fjerde største by og ligger i mellom Norges sør-og vestkyst. Listen nedenfor gir deg overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Stavanger. Ved å velge et kontorhotell i Stavanger får du muligheten til å arbeide i et sentralt og fleksibelt arbeidsmiljø. Bestil informasjon om de enkelte kontorlokalene direkte fra listen ved å klikke på "Få informasjon og priser".  Les mere 

Klikk her hvis du på utkikk etter et kontorhotell eller et kontorlokale i Stavanger så hjelper MatchOffice deg rask og enkelt.

I Stavanger by finner man en god blanding av gammel og ny kultur samt en nærhet til imponerende natur slik som flotte fjell, øyer, sjø og strender. Stavanger lufthavn i Sola ligger kun 30 minutter unna, med mange avganger både innlands og utlands, og flybussen kjører kontinuerlig. I tillegg har byen gode båt, vei og togforbindelser som gir gode reisefordeler for bedrifter i byen.

 Lukke
 

Stavanger, Verksgata

Dette fullservice kontorhotellet er lokalisert i et av byens mest attraktive forretningsstrøk. Kontorhotellet tilbyr både private kontorløsninger, små …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 10 til 65 m²
Møterom: 2 til 25 personer
 

Stavanger, Forusparken

Business Centre holder til i første etg. kundene tilbys førsteklasses kontorer som står klare til bruk, sikker høyhastighets internettilgang, fullt …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 8 til 150 m²
Møterom: 2 til 32 personer
 

Stavanger, Reidar Berges gate

Dette kontorfellesskap har høy standard og fleksible løsninger - perfekt for små og mellomstore bedrifter. I et hyggelig og inspirerende fellesskap …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 11 til 55 m²
Møterom: 2 til 14 personer

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

Velg et kontorfellesskap i Stavanger

Du sparer både tid og penger på å velge et kontorhotell i Stavanger i stedet for et vanlig kontor til leie . Når du velger et kontorfellesskap eller et kontorhotell i Stavanger, får du nemlig en komplett ”pakkeløsning”. Denne inkluderer husleie, møbler, resepsjonstjenester, rengjøring, lys, varme, aircondition, bredbånd, vedlikehold, skatter, sikkerhetsforanstaltninger, diverse forsikringer, tilgang til kjøkken og toalettfasiliteter.

Gunstige priser på kontorhoteller i Stavanger

For en fast månedlig pris får du tilgang til alt sammen. Som standard avregnes det pr. skrivebord/arbeidsplass som leies i kontorhoteller i Stavanger. Ofte er tilgangen til møtelokaler og kopimaskiner medregnet i den faste prisen. Hvis ikke, blir disse tjenestene avregnet separat etter forbruk. I tillegg til å spare penger, kommer du dermed også til å spare administrativt besvær, da utleieren styrer alt det praktiske. Du kan fokusere 100 % på forretningen din i og med at du slipper å tenke på driften av kontorlokalene.

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com