Kontorhoteller og kontorlokaler i Skøyen

Skøyen er en bydel som ligger nord vest i Oslo. Bydelen består av både næringsområder og boligbebyggelse, og er kanskje det som har hatt den sterkeste utviklingen på hele vestkanten de siste 10 årene. På Skøyen kan man finne mange moderne kontorhoteller og kontorlokaler, samtidig som de gamle bygårdene er bevart.

Listen nedenfor gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller på Skøyen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon om de enkelte kontorlokalene direkte fra listen ved å klikke på "Få informasjon og priser".

 

Oslo, Skoyen

Dette Business Center ligger strategisk plassert i en veletablert og velkjent businesspark på Sjølyst rett ved E18. Med kun 500 meter til Skøyen …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 10 til 80 m²
Møterom: 2 til 14 personer
 

Oslo, Karenslyst Allé

Kontorfelleskapet ligger midt i Skøyens populære shoppinggate. Bygget og kontorfellesskapet blir beskrevet som topp moderne og har en ren og …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 31 til 31 m²
Møterom: 2 til 20 personer
 

Oslo, Hoffsveien

Svært attraktiv beligggenhet på Skøyen med flytoget som nærmeste nabo. I denne flotte kontoreiendommen tilbyr vi en unik mulighet til leie av kontorer …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 10 til 700 m²
Møterom: 1 til 15 personer
 

Oslo, Drammensveien

Kontorhotellet har en flott beliggenhet ved Maritim med unik ekspoering mot E18.  …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 10 til 200 m²
Møterom: 1 til 15 personer

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

Velg et kontorfellesskap i Oslo Skøyen

Det lønner seg både tidsmessig og økonomisk å velge et kontorhotell i Oslo Skøyen i stedet for et vanlig kontor til leie. Velger du et kontorfellesskap eller et kontorhotell i Oslo Skøyen, får du nemlig en pakkeløsning som omfatter alt fra husleie, skatter, vedlikehold, sikkerhetsforanstaltninger og diverse forsikringer til møbler, lys, varme, aircondition, bredbånd, resepsjonstjenester, rengjøring samt tilgang til kjøkken og toalettfasiliteter.

De beste prisene på kontorhoteller i Oslo Skøyen

Du får tilgang til alt sammen for en fast månedspris. Som standard betaler du pr. skrivebord/arbeidsplass du leier i kontorhoteller i Oslo Skøyen. Tilgangen til møtelokaler og kopimaskiner er ofte inkludert i den faste prisen. Hvis ikke, betaler du separat for disse tjenestene etter forbruk. Så ikke bare sparer du penger, du sparer også administrativt besvær i og med at utleieren tar seg av alt det praktiske. Du slipper å tenke på driften av kontorlokalene og kan i stedet fokusere 100 % på forretningen din.

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com