Kontor: 5727
Størrelse: 10 til 200 m²
Møterom: 1 til 104 personer

Få tilgang til ditt eget private kontor på Oslos desidert mest sentrale beliggenhet. Bygget er tegnet av de anerkjente arkitektene DARK arkiketer og ble ferdigstilt vår 2011. Lokalene er av høy teknisk standard. Estetikken i materialvalg og møbler er ivaretatt. Det er lagt stor vekt på å gjøre det bekvemt og trygt for leietager. House of Business tilrettelegger kontorarbeidsplassen etter ditt behov. Kontoret overleveres fullt ut møblert med data og telefon tilkobling. Sentralbordtjenesten inkluderer også post service, kopiering og møteforberedelse. Ta bare med deg din pc. Våre kontorer passer for bedrifter med èn ansatt og opp til bedrifter med over 40 ansatte. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere tar med glede i mot deg og dine kunder/besøkende i vårt resepsjonsområde. Vi tar også imot kundehenvendelser pr. telefon og utfører enkle sekretæroppgaver for deg. Vi står alltid til din tjeneste. Vi har flere møterom som kan tilpasses ditt behov. Fra 1 til 110 personer.Få tilgang til ditt eget private kontor når du trenger det. Dette gir deg mulighet til å velge antall dager i måneden du trenger ditt eget kontor.

Få informasjon og priser

Klikk på "Få informasjon og priser", og få tilsendt
mer informasjon om dette kontorhotellet.

Fasiliteter og tjenester

Air condition High Speed Internett Sekretærservice
Alarmsystem IT-support Tekjøkken/kafé område
Business Lounge Kantine Telefonsvaring
Catering Lager/Oppbevaringsrom Telefonsystem
Cell offices Møterom Treningssenter
Coworking Parkering Virtuelt kontor
Firmaskilt Rengjøring WIFI
Handivapvennlig Resepsjonsservice Åpent 24/7

Beliggenhet

Barcode/Bjørvika ligger i Oslos størstet trafikkknutepunkt. Pricewaterhouse Coppers, DNBNor mm er bedrifter som har etalblert seg/skal etablerer seg i her. Området markerer seg som et unikt sted for næring med utsikt over Oslofjorden, øyene og byen bak - og med sin plassering midt i Norges kommunikasjonsknutepunkt. Utbyggingsprinsippet BARCODE, med bygningslameller i nord/sør-retning, gir meget gode lysforhold.

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com