Kontor: 4281
Størrelse: 10 til 200 m²
Møterom: 1 til 12 personer

Få tilgang til ditt eget private kontor på Oslos desidert beste beliggenhet. Vi har kontorer i Tjuvholmen Alle ved Aker Brygge. Bygget er tegnet av den anerkjente arkitekten Niels Torp. Lokalene er av høy standard. Estetikken i materialvalg og møbler er ivaretatt. Det er lagt stor vekt på å gjøre det bekvemt og trygt for leietager. Dette kontorfellesskab tilrettelegger kontorarbeidsplassen etter ditt behov. Kontoret overleveres fullt ut møblert med data og telefon tilkobling. Sentralbordtjenesten inkluderer også post service, kopiering og møteforberedelse. Ta bare med deg din pc. Våre kontorer passer for bedrifter med èn ansatt og opp til bedrifter med over 20 ansatte.

 

Våre høyt kvalifiserte medarbeidere tar med glede i mot deg og dine kunder/besøkende i vårt resepsjonsområde. Vi tar også imot kundehenvendelser pr. telefon og utfører enkle sekretæroppgaver for deg. Vi står alltid til din tjeneste.

 

Vi har flere møterom som kan tilpasses ditt behov.

 

Få tilgang til ditt eget private kontor når du trenger det. Dette gir deg mulighet til å velge antall dager i måneden du trenger ditt eget kontor.

 

Virtuelt kontor er perfekt for hjemmebaserte virksomheter eller for virksomheter som starter opp i nytt marked. Med Virtuelt kontor får du førsteklasses forretningsadresse med en beliggenhet som gir deg risikofri base for din korrespondanse med dine kunder. Vi kan ta hånd om dine inngående samtaler samt gjøre dine daglige små gjøremål. På den måten kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

 

Vi har Business Lounge hvor du kan ta deg en velfortjent hvil, eller kanskje du vil slå av en prat med noen kollegaer eller andre. Alle våre Business Lounges har trådløst internett, fri kaffe/te og dagens aviser.

Få informasjon og priser

Klikk på "Få informasjon og priser", og få tilsendt
mer informasjon om dette kontorhotellet.

Fasiliteter og tjenester

Air condition High Speed Internett Sekretærservice
Alarmsystem IT-support Tekjøkken/kafé område
Business Lounge Lager/Oppbevaringsrom Telefonsvaring
Catering Møterom Telefonsystem
Cell offices Parkering Treningssenter
Coworking Rengjøring Virtuelt kontor
Firmaskilt Resepsjonsservice Åpent 24/7

Beliggenhet

Tjuvholmen ligger i Oslos CBD, Central Business District. Tjuvholmen er det sist utbygde området ved Aker Brygge og kjennetegnes som et av Oslos mest attraktive kontorområder. På Aker Brygge finnes over 70 butikker, 40 serveringssteder og flere servicetilbud som apotek, bank, tannlege, legesenter, frisør, hudpleie, kino, marina og en mengde andre servicetilbud. <p>&nbsp;</p> Aker Brygge ble etablert for 21 år siden og er en spennende bydel med basis i et nedlagt skipsverft midt i Oslo by. Aker Brygge er preget av sitt mangfold. Her arbeider flere tusen mennesker innenfor bank, shipping, advokat, rådgiving og finans. I tillegg er det et stort utvalg av butikker, restauranter, kultur og underholdning. Tjuvholmen er i ferd med å bli ett av Norges mest pulserende byområder med blant annet et internasjonalt forretnings- og kontor miljø. <p>&nbsp;</p> Den sentrale beliggenheten gir nærhet til en mengde kollektivtilbud. Trikkelinje 10 og 12 går rett fordi Vestbaneplassen. Nationaltheatret stasjon, Oslos største kollektivknutepunkt, ligger kun 5 minutters gange unna; t-bane, trikk, buss samt tog og flytog møtes her. Båt fra Aker Brygge bringer deg til Nesodden, Lysaker og Drøbak. I sommerhalvåret går det i tillegg båt til og fra Bygdøy. Det er både taxi- og bussholdeplass på Tjuvholmen. Herbern Marina har 125 båtplasser. <p>&nbsp;</p> Det er rikelig med parkeringsplasser på Tjuvholmen/Aker Brygge med mulighet for times-, dags- og månedsparkering.

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com