Kontorhoteller og kontorlokaler i Nydalen

Nydalen er et område som ligger nord i Oslo med teknologibedrifter og tjenestebedrifter som nærmeste naboer. Bydelen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Her finnes kaffebarer, resturanter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Store internasjonale bedrifter, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere, de trives alle i Nydalen. 

Klikk her hvis du på utkikk etter et kontorhotell eller et kontorlokale i Nydalen så hjelper MatchOffice deg rask og enkelt.

Listen nedenfor gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Nydalen. Bestill informasjon om de enkelte kontorlokalene direkte fra listen ved å klikke på "Få informasjon og priser". 

 

Oslo, BI Nydalen

Dette kontorfellesskapet tilbyr kontorplasser til små og mellomstore virksomheter i inn- og utland, salgsorganisasjoner, konsulentvirksomheter, …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 25 til 25 m²
Møterom: 1 til 12 personer
 

Oslo, Nydalsveien

Dette forretnings senteret er et praktisk og fleksibelt sted å arbeide. Sentreret ligger i Nydalen næringspark som er hjem til mange høy teknologiske …

Les mer Få informasjon og priser
Standard:
 
(?)
Størrelse: 10 til 80 m²
Møterom: 2 til 20 personer

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

Velg et kontorfellesskap i Oslo Nydalen

Det lønner seg både tidsmessig og økonomisk å velge et kontorhotell i Oslo Nydalen i stedet for et vanlig kontor til leie. Velger du et kontorfellesskap eller et kontorhotell i Oslo Nydalen, får du nemlig en pakkeløsning som omfatter alt fra husleie, skatter, vedlikehold, sikkerhetsforanstaltninger og diverse forsikringer til møbler, lys, varme, aircondition, bredbånd, resepsjonstjenester, rengjøring samt tilgang til kjøkken og toalettfasiliteter.

De beste prisene på kontorhoteller i Oslo Nydalen

Du får tilgang til alt sammen for en fast månedspris. Som standard betaler du pr. skrivebord/arbeidsplass du leier i kontorhoteller i Oslo Nydalen. Tilgangen til møtelokaler og kopimaskiner er ofte inkludert i den faste prisen. Hvis ikke, betaler du separat for disse tjenestene etter forbruk. Så ikke bare sparer du penger, du sparer også administrativt besvær i og med at utleieren tar seg av alt det praktiske. Du slipper å tenke på driften av kontorlokalene og kan i stedet fokusere 100 % på forretningen din.

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com