Finn kontorhoteller og kontorlokaler i Norge

Oversikten nedenfor gir overblikk over områder og byer med ledige kontorlokaler og kontorhoteller i Norge.
På Allekontorfellesskap.no er det enkelt og gratis å finne et kontor til leie i Norge. Klikk på de enkelte områdene eller byene for å se en oversikt over ledige kontorer. Du kan også bruke kartet til å finne kontorlokalene dine.

Dine fordeler:

  • Korte leiekontrakter
  • Ingen startkostnader
  • Kontor fra 1-20 personer
  • Service inkludert

Så lett finner du et kontor:

Søk etter område og by

Velg ut kontorer

Få tilsendt info om kontorlokalet

 

 

Finn kontor nå:
eller

Velg et kontorfellesskap i Norge

Du slipper mye besvær og sparer mye penger ved å velge et kontorhotell i Norge i stedet for et alminnelig kontor til leie. Når du velger et kontorfellesskap eller et kontorhotell i Norge, får du nemlig en komplett ”pakkeløsning” som inkluderer husleie, skatter, møbler, lys, varme, aircondition, bredbånd, vedlikehold, resepsjonstjenester, rengjøring, sikkerhetsforanstaltninger, diverse forsikringer, tilgang til kjøkken og toalettfasiliteter.

De beste prisene på kontorhoteller i Norge

For en fast månedspris får du tilgang til alt sammen. Som standard avregnes det pr. skrivebord/arbeidsplass som leies i kontorhoteller i Norge. Ofte er tilgang til møtelokaler og kopimaskiner innregnet i den faste prisen. Hvis ikke, blir disse tjenestene avregnet separat etter forbruk. Så i tillegg til å spare penger, sparer du også administrativt besvær siden utleieren tar seg av alt det praktiske. Du kan fokusere 100 % på forretningen din da du slipper å tenke på driften av kontorlokalene.

CO2 neutral hjemmeside

Medlem av:

Vi støtter:

Om oss

Allekontorfellesskap.no er Norges førende portal for kontorhoteller og kontorfellesskap. Her får du enkelt og raskt overblikk over kontorlokaler i Norge.

Les mer om Allekontorfellesskap.no

Det sier brukerne

"Den store fordelen ved hjemmesiden var én samlet side hvor jeg kunne søke etter kontorfellesskap i flere forskjellige byer og samtidig gjøre det enkelt og overskuelig.

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice • C.J. Hambros Plass 2C • 0164 Oslo • Tlf.: 22 99 62 05 • info@remove-this.matchoffice.com